Αρχείο δημοσιεύσεων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Η ΚΕΔ προχώρησε πρόσφατα στην αναβάθμιση του συστήματος υποβολής εκθέσεων διαιτησίας για να αποφευχθεί το φαινόμενο υποβολής εκθέσεων από άλλους πλην του Επικεφαλής Διαιτητή. Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις η υποβολή γινόταν με δήλωση μη υπαρκτού e-mail ή και του e-mail του Επικεφαλής εν αγνοία του (πλαστές εκθέσεις).

Με το νέο σύστημα οι διαιτητές για να υποβάλλουν την έκθεση διαιτησίας θα πρέπει να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ο οποίος όμως για να εκδοθεί αυτόματα από το σύστημα (Είσοδος Διαιτητή- https://www.chessfed.net/ked/arbiter-login/ ) απαιτείται ο διαιτητής να έχει πιστοποιημένο e-mail.

Στο πλαίσιο αυτό ελέγχθηκε η λίστα των ενεργών διαιτητών του ΠΟΔ και όσοι διαιτητές δεν είχαν δηλώσει e-mail ή δεν είχαν σωστά e-mail (το ίδιο e-mail είχε δηλωθεί από δύο ή παραπάνω διαιτητές) αυτοί οι διαιτητές απενεργοποιήθηκαν προσωρινά. Η επαν-ενεργοποίησή τους μπορεί να γίνει είτε με αποστολή από το προσωπικό τους e-mail μηνύματος προς τον κ. Μ. Κεραμιώτη (slowhand@otenet.gr) είτε μέσω του πεδίου:  Εγγραφή νέου Διαιτητή στον ΠΟΔ. Προσοχή αυτή η διαδικασία αφορά ενεργούς διαιτητές που απενεργοποιήθηκαν λόγω μη δήλωσης e-mail. Όλοι οι νέοι διαιτητές ή παλιοί ανενεργοί διαιτητές πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν εγγραφή μέσω του πεδίου Εγγραφή νέου Διαιτητή στον ΠΟΔ