Αρχείο δημοσιεύσεων

Στοιχεία επικοινωνίας διαιτητών

Οι διαιτητές θα πρέπει να επικαιροποιούν τα στοιχεία επικοινωνίας τους (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμό κινητού τηλεφώνου). Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να είναι αυστηρά προσωπική και μοναδική για κάθε διαιτητή. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ηλεκτρονικές διευθύνσεις συλλόγων, ενώσεων κλπ. Σε περίπτωση που η ΚΕΔ αντιληφθεί ότι μια ηλεκτρονική διεύθυνση δεν είναι προσωπική ή είναι ανενεργή ο διαιτητής θα απενεργοποιείται και δεν θα μπορεί να διαιτητεύσει.

Είναι ευθύνη των διαιτητών να γνωστοποιούν αλλαγές των στοιχείων τους στην ΚΕΔ. Σε περίπτωση που η ηλεκτρονική διεύθυνση που υπάρχει στο μητρώο διαιτητών της ΚΕΔ δεν είναι σωστή, η ΚΕΔ δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παραλαβή των όποιων ειδοποιήσεων ή εγγράφων στέλνονται σε μη σωστή διεύθυνση με την ΚΕΔ να θεωρεί ότι ο διαιτητής τα έχει νόμιμα παραλάβει.

Για τις ανάγκες της επικαιροποίησης των στοιχείων επικοινωνίας αρκεί η αποστολή ενός email στο ked@kedchess.gr. Προσοχή η αποστολή email αφορά την περίπτωση της επικαιροποίησης μόνο των παραπάνω στοιχείων και όχι την περίπτωση εγγραφής νέου διαιτητή ή την ενεργοποίηση ενός παλιού διαιτητή.