Αρχείο δημοσιεύσεων

ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ           01/01.01.2015

 

Προς: Τοπικές Επιτροπές Διαιτησίας

Κοινοποίηση: Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία

                      Ενώσεις – Τοπικές Επιτροπές

                      Διαιτητές

                

ΘΕΜΑ: Προαγωγές Διαιτητών 2014-2015

Κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητοί φίλοι,

Πριν σας ενημερώσουμε για το αναφερόμενο θέμα, σας ευχόμαστε ευτυχισμένο, δημιουργικό και με ΥΓΕΙΑ το νέο χρόνο 2015.

 

Οι προαγωγές θα γίνουν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον  ισχύοντα κανονισμό σεμιναρίων της ΚΕΔ.

Η   διαδικασία υποβολής αιτήσεων για προαγωγή διαιτητών, προκειμένου να εκδοθεί  ο νέος  Π.Ο.Δ.  για το 2015, θα είναι η παρακάτω, σύμφωνα και με το άρθρο 9 του ισχύοντος κανονισμού σεμιναρίων της Κ.Ε.Δ. (έκδοση 2014 )  :

1-    Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στις Τ.Ε.Δ. που υπάγονται οι ενδιαφερόμενοι διαιτητές.

2-    Οι Τ.Ε.Δ. θα κάνουν τον αρχικό έλεγχο όσον αφορά το κατά πόσον ο/η αιτούμενος/-η την προαγωγή  έχει τις βασικές προϋποθέσεις που προβλέπει ο κανονισμός σεμιναρίων.

3-    Στη συνέχεια,  οι Τ.Ε.Δ. θα κοινοποιούν τις ελεγχθείσες αιτήσεις στον τομεάρχη προαγωγών της Κ.Ε.Δ. κύριο Κ. Σιέμπο.

4-    Ο κ. Σιέμπος θα συνεχίζει  τους ελέγχους και θα ενημερώνει τον τομεάρχη έκδοσης του Π.Ο.Δ. κύριο  Β. Παπαδόπουλο.

5-    Μετά τις παραπάνω διαδικασίες, η Κ.Ε.Δ. θα ολοκληρώνει τους ελέγχους και θα  παίρνει τις τελικές αποφάσεις για τις προαγωγές σε ειδική συνεδρίαση.

Παρακαλούνται  οι Τ.Ε.Δ. και ΕΝΩΣΕΙΣ -ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ να δημοσιεύσουν στην ιστοσελίδα τους (αν έχουν) την παρούσα ανακοίνωση, ή να γνωστοποιήσουν το περιεχόμενο της ανακοίνωσης στους ενδιαφερόμενους διαιτητές με κάθε δυνατό τρόπο.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται αμέσως μετά την κοινοποίηση της παρούσας ανακοίνωσης  μέχρι τις 20/01/2015  το ΑΡΓΟΤΕΡΟ.

Επίσης τονίζουμε τα παρακάτω:

1.  Ο ρόλος των Τ.Ε.Δ. θα είναι καθοριστικός για την επιβεβαίωση ότι οι αιτούντες- αιτούσες ανταποκρίνονται σε ΟΛΕΣ  τις απαιτήσεις των άρθρων του κανονισμού σεμιναρίων (κύρια στα τουρνουά που επικαλούνται) και ότι είχαν ορισθεί νομότυπα ως διαιτητές από την Κ.Ε.Δ. ή τις Τ.Ε.Δ. (για τοπικούς αγώνες).

2.  Όσοι διαιτητές ή Τ.Ε.Δ.  έχουν απορίες ή δεν διαθέτουν τον ισχύοντα κανονισμό σεμιναρίων,  μπορούν να απευθύνονται σε οποιοδήποτε μέλος της Κ.Ε.Δ. τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία.

3. Τέλος,  παρακαλούμε ΟΛΟΥΣ όσους ασκήσανε καθήκοντα Επικεφαλής Διαιτητή σε οποιαδήποτε διοργάνωση να υποβάλουν ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ στην Κ.Ε.Δ. τις εκθέσεις διαιτησίας που είναι και ΝΟΜΙΚΗ τους υποχρέωση και απαιτούνται για την κρίση των προαγωγών.

4. Χωρίς την παράλληλη υποβολή εκθέσεων διαιτησίας είναι  ΑΔΥΝΑΤΗ η αντικειμενική και πλήρης  εξέταση των αιτήσεων προαγωγής.

Παρακαλούνται οι Τ.Ε.Δ. να ξεκινήσουν αμέσως την διαδικασία ενημέρωσης των διαιτητών, ελέγχου και προώθησης των αιτήσεων.

 

Ευχαριστούμε  και  περιμένουμε  τις  ενέργειές σας

 

Ο Πρόεδρος               Ο Αντιπρόεδρος       Ο Γενικός Γραμματέας

Π. Αναστασιάδης      Β. Παπαδόπουλος     Β. Τσορμπατζόγλου

 

Τα Μέλη

Ι. Μήτρου – K. Σιέμπος