ΑΡΧΗ               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ         ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ          ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ         ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ                    ΒΙΝΤΕΟ
ΑΤΟΜΙΚΑ
ΟΜΑΔΙΚΑ
ΑΝΟΙΚΤΟ
ΧΟΡΗΓΟΙ

23ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (2011)

9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (2011)

16-18 Απριλίου 2011  -  Eretria Village Resort & Conference Center - Ερέτρια
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΕΜΠΙΛΗ
ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ 23ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ 9ο ΟΜΑΔΙΚΟ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΟΥ
(16-18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΣΤΟ "ERETRIA VILLAGE")


     Χαιρετίζω τη συνδιοργάνωση των φετινών Πανελλήνιων Σχολικών Πρωταθλημάτων Σκακιού από τη Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας «Παλαμήδης ο Ευβοεύς», επισημαίνοντας και επιδοκιμάζοντας την ευσυνείδητη προσήλωση των ανθρώπων της, στην υπηρεσία της στόχευσης για καθιέρωση της πόλης της Χαλκίδας και της ευρύτερης περιοχής σε κέντρο διοργάνωσης μεγάλων σκακιστικών γεγονότων.
     Και βέβαια, καλωσορίζω τους μαθητές, τους προπονητές-δασκάλους και τους γονείς-συνοδούς τους, οι οποίοι, ορμώμενοι από όλες τις περιοχές της χώρας, θα συναντηθούν και θα φιλοξενηθούν στον τόπο μας, αναγνωρίζοντας την κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική σημασία της εδώ παρουσίας τους.
     Εκφράζω την απόλυτη βεβαιότητά μου για το επιτυχές της διοργάνωσης, έχοντας ως ασφαλή γνώμονα την εμπειρία που δεδομένα διαθέτει το δυναμικό της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδας στην ανάληψη της οργανωτικής ευθύνης ισχυρών και με πλήθος συμμετοχών τουρνουά.
     Τέλος, τάσσομαι αλληλέγγυος στο στόχο της περαιτέρω διάδοσης και ανάπτυξης του σκακιού και δηλώνω την ικανοποίησή μου για τη συνέχιση της προόδου που επιδεικνύει το σκάκι στη Χαλκίδα. Όχι μόνον ως ενός συναρπαστικού πεδίου δοκιμής των πνευματικών δυνάμεων και επιδεξιοτήτων αλλά επιπροσθέτως, ως ενός «τεχνικού» παιχνιδιού με ίσες δυνάμεις που διεξάγεται «επί χάρτου» και με ίσους όρους, δηλαδή εν τέλει, ως ενός αναζητούμενου πρότυπου συγκρότησης και λειτουργίας της κοινωνίας μας.