Αρχείο δημοσιεύσεων

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΕΔ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ                      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ                                           23/03.10.2014

 

Προς: Τοπικές Επιτροπές Διαιτησίας

Κοινοποίηση: Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία

                      Ενώσεις – Τοπικές Επιτροπές

                      Διοργανωτές αγώνων

 

ΘΕΜΑ: Κανονισμοί Κ.Ε.Δ

Αγαπητοί φίλοι, μετά την δημοσίευση στην ιστοσελίδα της Κ.Ε.Δ. της Γενικής Οδηγίας μας, προχωράμε τώρα και στην κοινοποίηση του Κανονισμού Σεμιναρίων 2014 της ΚΕΔ.

Η δεύτερη αυτή κοινοποίηση γίνεται κύρια για τους παρακάτω δύο λόγους:

  1. Να γίνει πληρέστερη η ενημέρωση των διαιτητών και
  2. Όσοι ενδιαφερόμενοι θέλουν  μπορούν να υποβάλλουν στους αρμόδιους ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ  της  ΚΕΔ με email  η τηλεφωνικά ερωτήσεις και απορίες  με στόχο να δώσουμε απαντήσεις και εξηγήσεις.

Παρακαλούμε ιδιαίτερα τις Τ.Ε.Δ. να συμμετάσχουν και στην προσπάθεια αυτή ενημερώνοντας τους διαιτητές της περιοχής αρμοδιότητας τους.

Παράλληλα παρακαλούμε τους διαιτητές και διοργανωτές να μας βοηθήσουν εφαρμόζοντας τους κανονισμούς της Κ.Ε.Δ.  οι οποίοι σε κάθε περίπτωση κοινοποιούνται στην Ε.Σ.Ο., στις Τ.Ε.Δ. και στους διοργανωτές για ενημέρωση.

Παρακάτω σας υπενθυμίζουμε τους τομεάρχες της Κ.Ε.Δ., όπως εμφανίζονται και στο άρθρο 1.1 της Γενικής Οδηγίας της Κ.Ε.Δ. :

α) Τομέας επιλογής,  ορισμού διαιτητών και οργάνωσης σεμιναρίων διαιτησίας με Τομεάρχη τον κ. Βύρωνα Τσορμπατζόγλου.

β) Τομέας προαγωγής  διαιτητών με Τομεάρχη τον κ. Κωνσταντίνο Σιέμπο.

γ) Τομέας επικοινωνίας με Τ.Ε.Δ. και διοργανωτές με Τομεάρχη τον  εκάστοτε Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε.Δ.

δ) Τομέας ενημέρωσης Π.Ο.Δ. με Τομεάρχη τον κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο.

Επίσης σας παραθέτουμε τα σχετικά αποσπάσματα του άρθρου 1.2 και 1.3  της Γενικής Οδηγίας στα οποία μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες:

1.2 Στο εξής,  όλοι οι  ενδιαφερόμενοι (Τ.Ε.Δ., Διαιτητές, Ενώσεις κ.λ.π.) θα απευθύνονται και θα ενημερώνουν τον  αρμόδιο τομεάρχη για την αντιμετώπιση του σχετικού τους θέματος ή αιτήματος και μόνο στην περίπτωση που  η επικοινωνία με τον ΑΡΜΟΔΙΟ Τομεάρχη  είναι αδύνατη μπορούν να απευθύνονται σε οποιοδήποτε μέλος της Κ.Ε.Δ.

         1.3  Ο  αρμόδιος τομεάρχης θα δίνει την  λύση και την απάντηση  κατόπιν ενημέρωσης και διαβούλευσης με όλα τα μέλη της Κ.Ε.Δ. ακολουθώντας την διαδικασία της τηλεσυνεδρίασης.

Τέλος παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να μας κοινοποιήσουν τις ερωτήσεις και απορίες τους το αργότερο μέχρι 20/10/2014 προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσουμε σε μια συνολική απάντηση, διευκρινήσεις και διορθώσεις αν και όπου χρειάζονται.

 

 

Στην διάθεσή σας

Ευχαριστούμε

 

Ο Πρόεδρος               Ο Αντιπρόεδρος       Ο Γενικός Γραμματέας

Π. Αναστασιάδης      Β. Παπαδόπουλος     Β. Τσορμπατζόγλου

 

 

 

Τα Μέλη

 

Ι. Μήτρου – K. Σιέμπος