ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2012 (8, 10, 12, 14, & 16 ΕΤΩΝ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αριθ. Πρωτ. 90645/30-5-2012

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2012

(8, 10, 12, 14, & 16 ΕΤΩΝ)

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

 

1. ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν στην Πάτρα στο ξενοδοχείο Porto Rio.

 

2. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι Ενώσεις & Τοπικές Επιτροπές πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να δηλώσουν τη συμμετοχή όλων των σκακιστών και σκακιστριών της περιοχής τους μέχρι και την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 στη Γραμματεία της ΕΣΟ. Στο έντυπο δήλωσης συμμετοχής θα πρέπει να συμπεριληφθούν, α) οι σκακιστές και σκακίστριες που προκρίθηκαν από τα πρωταθλήματα των περιοχών τους, β) οι σκακιστές και σκακίστριες που δικαιούνται απευθείας συμμετοχή στους τελικούς αγώνες και γ) όσοι άλλοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και γίνουν δεκτοί, με την υποχρέωση να καταθέσουν στον λογαριασμό της ΕΣΟ που τηρείται στην Εθνική Τράπεζα: 080/480580-13, παράβολο 30 Euro εφόσον έχουν αγωνιστεί στους προκριματικούς ή παράβολο 60 Euro εφόσον δεν αγωνίσθηκαν σε αυτούς. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν στην ΕΣΟ (φαξ 210 9221620, e-mail: info@chessfed.gr) αντίγραφο της σχετικής κατάθεσης απ΄ όπου θα προκύπτουν τα ονόματα των αγωνιζομένων. ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής.

Οι Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές μαζί με τη δήλωση συμμετοχής των παραπάνω αθλητών υποχρεούνται να στείλουν μέχρι τις 05-06-2012 τα αποτελέσματα των περιφερειακών προκριματικών πρωταθλημάτων της περιοχής τους. Η μη έγκαιρη αποστολή των αποτελεσμάτων καθιστά άκυρη τη δήλωση συμμετοχής των αθλητών.

 

Σύμφωνα με την Α8/22.01.2011 απόφαση του ΔΣ της ΕΣΟ δίνεται το δικαίωμα να συμμετέχουν οι νεαροί κύπριοι σκακιστές στα Πανελλήνια Νεανικά Ατομικά Πρωταθλήματα, με την προϋπόθεση ότι έχουν εγγραφεί νόμιμα σε ελληνικό αθλητικό σωματείο που ανήκει στη δύναμη της ΕΣΟ.

 

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 1.30 του κανονισμού αγώνων, για σκακιστή-τρια που θα αποχωρήσει αδικαιολόγητα από το πρωτάθλημα ή θα παρακωλύσει την ομαλή διεξαγωγή του, η ΕΣΟ θα αποκλείσει τη συμμετοχή του-της από το επόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα (ατομικό ή ομαδικό) που έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Διευκρινίζεται ότι, αιτιολογημένα αιτήματα για εξαίρεση από την κλήρωση του τελευταίου γύρου θα γίνουν δεκτά μόνο αν κατατεθούν πριν την έναρξη του 2ου γύρου. 

 

3. ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Το σύστημα των τελικών αγώνων θα ορισθεί με βάση των αριθμό συμμετοχών ανά ηλικιακή κατηγορία και σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

2

Ματς 4 Παρτίδων

3-4

Κυκλικό σύστημα (πουλ) διπλών παρτίδων

5-8

Κυκλικό σύστημα (πουλ)

9-15

Ελβετικό 5 γύρων

≥16

Ελβετικό 7 γύρων

Σε κάθε κατηγορία θα διεξαχθεί ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ πρωτάθλημα.

 

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα γενική οδηγία της ΚΕΔ (αρ. 03/2009),  ο αρχικός κατάλογος κατάταξης των συμμετεχόντων για τις ανάγκες της κλήρωσης, γίνεται με πρώτο κριτήριο το διεθνές ΕΛΟ – τίτλο και με δεύτερο κριτήριο το Εθνικό ΕΛΟ – τίτλο και στην συνέχεια αλφαβητικά με λατινικούς χαρακτήρες.

 

4. ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικά χρονόμετρα και χρόνο σκέψης, για κάθε παίκτη, 90 λεπτά για τις πρώτες 40 κινήσεις και ακόμη 30 λεπτά μέχρι την ολοκλήρωση της παρτίδας. Επιπλέον, από την πρώτη κίνηση και για κάθε κίνηση που ολοκληρώνει ο παίκτης, παίρνει ακόμη μισό λεπτό (30”) χρόνου σκέψης.

Η καταγραφή των κινήσεων είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της παρτίδας.

 

Σκακιστής – σκακίστρια, που δεν έχει προσέλθει για να αγωνιστεί μετά την πάροδο 30 λεπτών από την έναρξη των αγώνων, μηδενίζεται. (άρθρο 6.6 FIDE Laws of Chess).

 

5. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ – ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

Ο Διευθυντής Αγώνων θα ορισθεί από την ΕΣΟ και οι διαιτητές από την ΚΕΔ και Θα ανακοινωθούν με συμπληρωματική προκήρυξη. Η σύνθεση της επιτροπής ενστάσεων θα καθορισθεί στην Τεχνική συνάντηση στις 24/6/2012.

 

6. ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – ΑΡΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ 

Σε περίπτωση ισοβαθμίας ακολουθούνται κριτήρια που προβλέπονται από τον Κανονισμό Αγώνων.  Συγκεκριμένα, όλες οι θέσεις καθορίζονται σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια  άρσης ισοβαθμίας:

 

Για ελβετικό σύστημα

α) Αποτέλεσμα του τουρνουά των ισοβάθμων (εάν έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους).

β) Το κριτήριο Μπούχολτζ (βαθμοί αντιπάλων )

γ) Το κριτήριο Σόννεμπορν-Μπέργκερ (βαθμοί αντιπάλων ανάλογα με το αποτέλεσμα).

δ) Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας (και τα κριτήρια άρσης της).

 

Για κυκλικό σύστημα (roundrobin)

α) Το σύστημα Σόννεμπορν-Μπέργκερ (βαθμοί αντιπάλων ανάλογα με το αποτέλεσμα).

β) Αριθμός νικών (προηγείται ο σκακιστής-τρια με τις περισσότερες νίκες).

γ) Κατάταξη βαθμών του τουρνουά μεταξύ των ισοβάθμων.

 

Διευκρινίζεται ότι για τον υπολογισμό του Μπούχολτζ ή του Μπέργκερ θα γίνει εφαρμογή του “virual opponent”.

 

Αν μετά την εφαρμογή των παραπάνω κριτηρίων, διατηρείται η ισοβαθμία ανάμεσα σε 2 συμμετέχοντες, σε κάποια από τις 3 πρώτες θέσεις, τότε θα γίνει διπλός αγώνας μπαράζ  μεταξύ των ισοβάθμων (τα χρώματα του 1ου αγώνα καθορίζονται με κλήρωση), με χρόνο σκέψης 5 λεπτά και επαύξηση 3 δευτερολέπτων ανά κίνηση για κάθε σκακιστή.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα διεξαχθεί αγώνας «ξαφνικού θανάτου», κατά τα πρότυπα των κανονισμών που ισχύουν για το παγκόσμιο κύπελλο της FIDE, με χρόνο σκέψης 5 λεπτά για τα λευκά και 4 λεπτά για τα μαύρα. Μετά την 60η κίνηση υπάρχει επαύξηση 3 δευτερόλεπτα ανά κίνηση για κάθε σκακιστή. Ο καθορισμός του χρώματος (λευκά ή μαύρα) γίνεται με κλήρωση (ο νικητής της κλήρωσης επιλέγει χρώμα). Αν και αυτός ο αγώνας λήξει ισόπαλος, για την άρση της ισοβαθμίας νικητής ανακηρύσσεται ο σκακιστής-στρια που αγωνίστηκε με τα μαύρα. Αν μετά την εφαρμογή των κριτηρίων α,β και γ προκύψει ισοβαθμία σε οποιαδήποτε άλλη θέση εκτός των 3 πρώτων, οι αθλητές ανακηρύσσονται ισόβαθμοι.

 

 

7. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

Σάββατο         23 Ιουνίου            2012

Άφιξη συμμετεχόντων

Κυριακή          24 Ιουνίου            2012

Τεχνική συνάντηση

11:00

Κυριακή          24 Ιουνίου            2012

Κληρώσεις

12:00

Κυριακή          24 Ιουνίου            2012

Τελετή Έναρξης

17:00

Κυριακή          24 Ιουνίου            2012

1ος Γύρος

17:30

Δευτέρα           25 Ιουνίου            2012

2ος Γύρος

09:30

Δευτέρα           25 Ιουνίου            2012

3ος Γύρος

17:30

Τρίτη               26 Ιουνίου            2012

4ος Γύρος

16:30

Τετάρτη           27 Ιουνίου            2012

5ος Γύρος

16:30

Πέμπτη            28 Ιουνίου            2012

6ος Γύρος

16:30

Παρασκευή     29 Ιουνίου            2012

7ος Γύρος

09:30

Παρασκευή     29 Ιουνίου            2012

Τελετή Λήξης – Αναχώρηση συμμετεχόντων

15:00

 

8. ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Πάτρα σε συνεδριακές αίθουσες του ξενοδοχείου Porto Rio. Οι σκακιστές και σκακίστριες που προκρίθηκαν από τα περιφερειακά πρωταθλήματα, όσοι προκρίθηκαν από τα σχολικά πρωταθλήματα και όσοι δικαιούνται απευθείας συμμετοχή στους τελικούς αγώνες θα φιλοξενηθούν στα ξενοδοχεία: Porto Rio 4*,  Achaia Beach 4* και Hotel Tzaki 3* σε δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια, από 23 ή 24 Ιουνίου έως 29 Ιουνίου (5 ή 6 διανυκτερεύσεις) με πλήρη διατροφή (πρωινό, γεύμα  και δείπνο) σε μπουφέ.

Διευκρινίζεται ότι για τους προκριμένους σκακιστές-στριες των παρακάτω ενώσεων – τ. επιτροπών που με βάση την απόσταση και το είδος της μετακίνησης δεν κρίνεται αναγκαία η παροχή 6 διανυκτερεύσεων, η ΕΣΟ σε συνεργασία και με τα ξενοδοχεία των αγώνων θα παρέχουν φιλοξενία από 24/6 για 5 διανυκτερεύσεις: ΕΣΣΝ Αττικής, ΕΣΣ Κρήτης, ΕΣΣ Πελοποννήσου, ΕΣΣ Περ. Πελοποννήσου, ΤΕΣΣ Ανατ. Στερεάς, ΤΕΣΣ Αιγαίου.

 

 

9. ΔΙΑΜΟΝΗ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Όπως αναφέρεται στο άρθρο 8, η ΕΣΟ και τα ξενοδοχεία των αγώνων προσφέρουν δωρεάν διαμονή σε δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια με πλήρη διατροφή (τρία γεύματα) σε μπουφέ για 5 ή 6 διανυκτερεύσεις (23/6 ή 24/6 in – 29/6 out) για το σύνολο των προκριμένων σκακιστών και σκακιστριών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την κράτηση δωματίου είναι το Ονοματεπώνυμο του προκριμένου σκακιστή στο ξενοδοχείο.

Για τους σκακιστές και σκακίστριες που θα αγωνισθούν με παράβολο, είναι υποχρεωτική η διαμονή τουλάχιστον 5 διανυκτερεύσεων στα ξενοδοχεία των αγώνων. Της υποχρέωσης αυτής εξαιρούνται όσοι διαθέτουν δική τους κατοικία στο Νομό Αχαΐας που αποδεικνύεται με το Ε9.

 

Το κόστος φιλοξενίας ανέρχεται στα

 

Ξενοδοχείο 3* (Hotel Tzaki)

–          43 € την ημέρα ανά άτομο, με πλήρη διατροφή (τρία γεύματα σε μπουφέ) για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο ή

–          40 € την ημέρα ανά άτομο, με πλήρη διατροφή (τρία γεύματα σε μπουφέ) για διαμονή σε τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο.

–          Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός μονόκλινων δωματίων με κόστος φιλοξενίας 69 € την ημέρα με πλήρη διατροφή (τρία γεύματα σε μπουφέ).

–          Τα δωμάτια θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας.

 

Ξενοδοχεία 4* (Porto Rio και Achaia Beach)

–          49 € την ημέρα ανά άτομο, με πλήρη διατροφή (τρία γεύματα σε μπουφέ) για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο ή

–          46 € την ημέρα ανά άτομο, με πλήρη διατροφή (τρία γεύματα σε μπουφέ) για διαμονή σε τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο.

–          Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός μονόκλινων δωματίων με κόστος φιλοξενίας 78 € την ημέρα με πλήρη διατροφή (τρία γεύματα σε μπουφέ).

–          Τα δωμάτια θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας .

 

Σε περίπτωση μεγαλύτερης προσέλευσης από τον αριθμό ατόμων που προβλέπεται στις προδιαγραφές της ΕΣΟ (600 άτομα), μπορεί να χρειαστεί να διατεθούν δωμάτια σε κοντινά ξενοδοχεία.

 

Η κατανομή όλων των συμμετεχόντων στα ξενοδοχεία των αγώνων θα γίνει ως εξής:

–  σύμφωνα με την επιλογή τους και ανάλογα με τα διαθέσιμα δωμάτια ανά ξενοδοχείο

– και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα κατάθεσης της απαιτούμενης προκαταβολής.

 

Οι κρατήσεις δωματίων θα γίνονται μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 με ταυτόχρονη κατάθεση προκαταβολής 40% του συνολικού κόστους διαμονής στον  παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Το υπόλοιπο ποσό (60%) θα πρέπει να εξοφληθεί πλήρως μέσω του κάτωθι λογαριασμού ή στη reception του εκάστοτε  ξενοδοχείου έως την 3η μέρα διαμονής. Οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν από τις reception το ανάλογο παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο) κατά την αναχώρησή τους.

 

Ο τραπεζικός λογαριασμός για τις προκαταβολές κρατήσεων δωματίων είναι:

 

      Τράπεζα ALPHA BANK

Επωνυμία : ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΜΟΣ

Aριθμός Λογαριασμού: 192002101012088

              ΙΒΑΝ: GR8501401920192002101012088

 

Στο καταθετήριο θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα ή το σωματείο στο οποίο γίνεται η κράτηση καθώς και το όνομα του ξενοδοχείου που έχει επιλεχθεί.

 

Πολιτική ακύρωσης

  • ·         Οποιαδήποτε αλλαγή κράτησης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως τις 12/06/12 και βάση διαθεσιμότητας του εκάστοτε ξενοδοχείου (π.χ. αύξηση ή μείωση ατόμων)
  • ·         Σε περίπτωσης ακύρωσης κράτησης μετά την αποστολή του παρόντος οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται
  • ·         Σε περίπτωση μη εμφάνιση του πελάτη ή σε περίπτωση έκτακτης αναχώρησης το ξενοδοχείο χρεώνει ολόκληρο το ποσό της συμφωνημένης διαμονής

 

Οι διαμένοντες στο ξενοδοχείο αθλητές και συνοδοί θα παραλάβουν κουπόνια (voucher) με τα οποία θα έχουν πρόσβαση στα εστιατόρια του εκάστοτε ξενοδοχείου για τα δικαιούμενα γεύματά τους (γεύμα & δείπνο). Οι διαμένοντες θα προμηθεύονται τα voucher κατά την άφιξή τους από την reception του εκάστοτε ξενοδοχείου και θα πρέπει να τα προσκομίζουν στο εστιατόριο σε κάθε γεύμα. Απαγορεύεται ρητά η χρήση δωματίων και του ειδικού κουπονιού σε διαφορετικό ξενοδοχείο από το ξενοδοχείο διαμονής των συμμετεχόντων και από άτομα μη αναγραφόμενα στις λίστες διαμονής.

 

Θα εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη δωρεάν μετακίνηση όλων των συμμετεχόντων (αθλητών, συνοδών και προσωπικού), σε όλη τη διάρκεια των αγώνων ανάμεσα στα ξενοδοχεία διαμονής τους και τον αγωνιστικό χώρο σύμφωνα με πρόγραμμα δρομολογίων .

 

10. ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Η μετάβαση των συμμετεχόντων, από και προς το Ρίο Αχαΐας θα γίνει με ευθύνη των ιδίων.

 

11. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Στους τελικούς αγώνες οι προκριμένοι σκακιστές και σκακίστριες υποχρεούνται να αγωνισθούν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα από το οποίο προκρίθηκαν. Σε αντίθετη περίπτωση στερούνται της δωρεάν φιλοξενίας. Για τους σκακιστές και σκακίστριες που θα αγωνισθούν με την καταβολή παραβόλου, η δήλωση συμμετοχής είναι δεσμευτική σε ότι αφορά το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχουν και δεν μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια.

 

Οι αθλητές θα πρέπει να αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ηλικιακής τους κατηγορίας γιατί σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύουν να μείνουν εκτός αγωνιστικού σχεδιασμού της ΕΣΟ. Το ίδιο ισχύει για όσους προτιμούν να αγωνισθούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα άλλης κατηγορίας και δεν διακριθούν. Όσοι αθλητές ήδη αγωνίσθηκαν στα προκριματικά της ένωσης – τοπικής επιτροπής σε άλλη ηλικιακή κατηγορία και προκρίθηκαν για την τελική φάση μπορούν να αγωνισθούν στο πρωτάθλημα της ηλικίας τους χωρίς να χάσουν την πρόκρισή τους (Απόφαση ΔΣ ΕΣΟ 10/2/2008).

 

Σύμφωνα με πάγια απόφαση της ΕΣΟ (ΔΣ 07.07.2007) από το 2008 ισχύει ότι ο πρωταθλητής κάθε κατηγορίας επιλέγει πρώτος το αντίστοιχο  πρωτάθλημα (παγκόσμιο ή πανευρωπαϊκό) στο όποιο επιθυμεί ν’ αγωνιστεί και ο δεύτερος μπορεί να αποδεχθεί το πρωτάθλημα που απομένει. Σε περίπτωση άρνησης οποιουδήποτε εκ των δύο πρώτων γίνεται αναπλήρωση με βάση την κατάταξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος μέχρι και την 5η θέση. Η ΕΣΟ διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίσει διαφορετικά κατά περίπτωση.

 

12. ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ισχύουν τα άρθρα της αρχικής προκήρυξης (Αριθ. Πρωτ. 90339/1-2-2012) που δεν διαφοροποιούνται από την παρούσα.

 

 

 

 

13. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 

 

Για την κράτηση δωματίου θα πρέπει να ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:

  1. Επικοινωνία με την Οργανωτική Επιτροπή για την επιβεβαίωση διαθεσιμότητων δωματίων
  2. Συμπλήρωση της φόρμας δήλωσης συμμετοχής & κράτησης δωματίων
  3. Κατάθεση προκαταβολής
  4. Αποστολή της φόρμας δήλωσης συμμετοχής & κράτησης δωματίων καθώς και του αποδεικτικού κατάθεσης μέσω e-mail ή fax στα παρακάτω στοιχεία.

 

Υποχρεωτική είναι η τηλεφωνική επιβεβαίωση παραλαβής του φαξ ή του email.

Το έργο της Οργανωτικής Επιτροπής διευκολύνεται ιδιαίτερα όταν οι κρατήσεις και οι προκαταβολές αποστέλλονται συγκεντρωτικά ανά ένωση ή σωματείο.

 

Για σχετικές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Υπεύθυνη: κα Καπετανάκη Τηλ.: 2610-992102 εσωτ. 622

Fax:2610-992115 Email: reservation@portoriohotel.gr

 

 

14. ΓΕΝΙΚΑ

Για κάθε ζήτημα που δεν προβλέπεται από αυτή την Προκήρυξη ή από τους κανονισμούς της FIDE και της ΕΣΟ, αρμόδια είναι η διεύθυνση των αγώνων.

 

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ